top of page

AMBITION IS THE FIRST STEP TOWARDS

Målet är själva resan

NU KAN DU PLANERA INFÖR DINA PIANOSTYCKEN TILL att medverka i GÖTEBORGS PIANOFESTIVAL www.goteborgspianofestival.com

About
Välkommen till PIANOUTBILDNING , GÖTEBORG

Vad kul att du har hittat till min sida!

Jag undervisar i piano, men kombinerar också pianoundervisningen med teorilektioner. Detta gör att man får bättre förståelse för musiken. 

Att lära sig spela piano är mycket självutvecklande och något man har stort nöje av hela livet.

NYBÖRJARE

Pianostudion ligger beläget i centrala Göteborg. Här får du eller ditt barn en bra grund att stå på. 

Beroende på vad ditt mål är, så skräddarsyr vi ett personligt program där du får lära dig grunderna i pianospel på ett pedagogiskt, roligt och effektivt sätt.

AVANCERAD NIVÅ

För att nå folkhögskolenivå så hjälper vi dig att utveckla dina kunskaper till ett högre plan. Jag ger dig verktygen för att jobba vidare med din pianoteknik, och att fördjupa dina musikaliska och tekniska färdigheter. Om du behöver hjälp med stöd/mentorskap innan konserter och antagningsprov eller liknande, så står jag gärna till förfogande. Jag har själv lång erfarenhet av detta och kan lära dig om hur man förbereder sig och tänker inför dessa situationer.

Mina musikstudier har varit vid det Kgl.Danske Musikkonservatorium, the Royal Academy of Music, London, samt Conservatorie de Musique de Genéve, Schweiz.

MÄSTARKLASSER, FÖRELÄSNINGAR OCH WORKSHOPS

Jag undervisar gärna i mästarklasser och workshops samt ger föreläsningar. Mina erfarenheter i pianoinstruktör i regi av Göteborgs Konserthus i projektet Side by Side och Göteborgs Pianofestival, medlem i pianopedagogförbundet samt hållit föreläsning/workshops i RYTMUS, Stockholm.

För mer information om pianopedagogen Helena Ha-Young Sul, klicka här:
bottom of page